maanantai 19. heinäkuuta 2021

Kesä- ja heinäkuun kuulumisia

Kesän hurjasta kuumuudesta ja koronasta huolimatta pääsimme vihdoin starttaamaan tämän vuoden näyttelyt ja Rufus pääsi myöskin starttaamaan koiratanssikisoissa.

Kesäkuun 19. päivä suuntasin kahdestaan Rufuksen (Eber-Formas Felix) kanssa kohti Akaata ja pojan ensimmäisiä koiratanssikisoja. Junamatka sujui mainiosti, ja sain rodusta kertoilla vastapäätä istuvalle pojan nukkuessa sylissäni. Akaalle päästyämme kävelimme kisapaikalle ja jäimme odottelemaan ulos, että htm-koirakot saavat kisattua ja mekin mahdumme sisälle viileään. Olin varannut koiralle mukaan viilennysalustan, mutta halli oli niin viileä ettei se koko reissun aikana edes poistunut paketistaan. Kertailin jännityksissäni koreografiaamme, käytiin kehässätutustumisessa ja sitten jäimme odottelemaan vuoroamme. 

Juuri ennen omaa vuoroa jännitys pääsi huippuunsa ja sitten mentiinkin jo. Unohdin kokonaan koreografian! Jokunen liike jäi kokonaan tekemättä ja muutoinkin ohjasin liikkeitä ihan missä sattuu järjestyksessä. Rufus kuitenkin pisti parastaan ja toimi hienosti. Lopputuloksena oli pisteitä 20,17 ja seitsemäs sija. Kutakuinkin reissu oli onnistunut, vaikkei nyt sitä kunniamainintaa saatukaan vielä. Tästä jäi silti käteen paljon, mm. se, että kun ohjaaja saa jännityksensä kuriin niin menee paljon paremmin!

Heinäkuun kolmantena päivänä suunnattiin sitten Virolahden ryhmänäyttelyyn, joka oli samalla tämän vuoden ensimmäinen näyttely meille. Mukana oli koko konkkaronkka eli Hertta, Glória ja Rufus. Tuomarina Tarja Löfman Suomesta.

Eber-Formas Felix "Rufus" ERI1 SA PU2 ja SERT.

Eber-Formas Florka "Hertta" ERI1 SA PN1 ja VSP.

Eber-Formas Glória "Glória" JUN-H.

Päivä oli siis oikein onnistunut. Rufus sai toisen sertinsä, Hertta sai nauttia kehässä olosta ja Glória pääsi ensimmäiseen näyttelyynsä. 

Eber-Formas Felix "Rufus"

Eber-Formas Felix & Eber-Formas Florka

Eber-Formas Felix & Eber-Formas Florka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti