lauantai 2. toukokuuta 2020

G-pentue syntynyt

28.4.2020 aikaisin aamulla syntyi Eber-Formas G-pentue. Ensin syntyi pieni, mutta uskomattoman vauhdikas narttupentu Eber-Formas Glória. Glória syntyi mustana, mutta sillä oli jo syntyessään varpaiden välissä, että leuassa harmaita karvoja. Odotan siis siitä vaalean harmaata. Glória saa pitää virallisen nimen kutsumanimenään, ja saa jäädä meille. Tämä pieni neiti hurmasi minut jo syntyessään kauneudellaan ja vauhdillaan.

Toisena, ja tällä kertaa viimeisenä syntyi uros Eber-Formas Gáspár. Gáspár syntyi vain 20 minuuttia Glórian jälkeen. Gáspár myös syntyi mustana, mutta silläkin on varpaiden välissä harmaita karvoja. Gáspár on komea poika, ja omaa jo näin pienenä hienon sukupuolileiman kuten siskonsakin. Gáspárilla on aivan ihana koti, jossa sen kaverina on Eber-Formas Finn Maijan edellisestä pentueesta.

Molemmat pennut on siis jo varattu. Tähän aikaan, pentukyselyitä on tullut valtavasti, kymmeniä! Toivon, että jokainen rodusta kiinnostunut löytäisi itselleen ihanan pumikaverin, sillä onhan tämä rotu maailman hienoin!

Ikää 3 päivää, päällä Gáspár ja alla Glória

Eber-Formas Glória 3 päivää vanha

Eber-Formas Gáspár 3 päivää vanha

Eber-Formas Gáspár päällä ja Eber-Formas Glória alla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti