maanantai 9. maaliskuuta 2020

Tammikuu 2020

Tammikuun aikana osallistuimme Hertan kanssa kahteen näyttelyyn. Ensimmäise. nä oli vuorossa Lahden ryhmänäyttely jossa tuomari Hilkka Salohalla kirjoitti Hertasta arvostelun: "Kooltaan ja mittasuhteiltaan erinomainen. Hyvä kallo ja kuono sekä otsapenger. Hyvä purenta, silmät ja korvat. Erinomainen kaula, ylälinja ja häntä. Oikein kulmautunut edestä ja takaa. Erinomainen karvapeite. Hyvä luusto. Rodunomaiset liikkeet." Tällä irtosi tulos ERI NUK1 SA PN1 SERT ja ROP. Muut tämän näyttelyn pumien arvostelut löytyvät Kennelliiton jalostustietojärjestelmästä sähköisenä!

Toisena näyttelynä kävimme Turun kansainvälisessä näyttelyssä. Turussa pumit tuomaroi norjalainen Hjorth Leif Ragnar, tulokseksi Hertalle ERI2 SA PN3 VARA-SERT ja VARA-CACIB.

Tammikuussa Eber-Formas Felix "Rufus", F-pentueesta muutti takaisin meille. Ostin koiran itselleni, ja se on elänyt ainoana koirana ja elää sellaisena vielä hetken. Rufus on osoittanut omaavansa erinomaisen luonteen ja on myös komea! Rufus saa pikkusiskon Eber-Formas G-pentueesta, joka toivon mukaan syntyy viikolla 17 mikäli Maija on kantava.


Eber-Formas Felix "Rufus", kuva Juha Vallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti